top of page
Zoeken

Chazzan Sacha van Ravenswade zingt in Synagoge Groningen


UPDATE 13/6: CONCERT GEANNULEERD!

Heeft u een ticket geboekt? Neem dan contact op via onderstaande button, dan ontvangt u uw geld terug!

Op zondagmiddag 25 juni zal chazzan (voorzanger) Sacha van Ravenswade een concert verzorgen in Synagoge Groningen. Hij is zijn zangcarrière in de sjoel (synagoge) van Amstelveen begonnen, waar hij van jongs af aan meezong en vanaf zijn vijftiende deze rol op zich mocht nemen.

Zijn interesse voor klassieke muziek en operamuziek in het bijzonder, begon te groeien en inmiddels zijn opera en chazzanoet (Joodse liturgische muziek) de ankerpunten in zijn zangstudie en zijn concertpraktijk. Door de jaren heen heeft Sacha zich ontwikkeld tot een lyrische tenor met een gemakkelijke hoogte. Tijdens zijn concerten brengt hij het repertoire gloedvol tot leven en weet hij zijn publiek te raken met zijn vertolkingen. Sacha is vaste voorzanger (chazzan) in de Jacob Obrecht Synagoge te Amsterdam en is daarnaast ook verbonden aan synagogen in Amstelveen en Amsterdam.


Sacha wordt gecoacht door Marcel Reijans en Margreet Honig. Hij werkt in Nederland regelmatig met Jules van Hessen en geeft concerten in binnen-en buitenland met zijn vaste pianist Maarten Hillenius. Dit concertprogramma in Synagoge Groningen is de start van een tour langs verschillende steden in Nederland en daarbuiten.


Chazzan Sacha van Ravenswade draagt het Kaddisj voor.Comments


bottom of page